Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Assigna com a mínim 20.000 € amb els projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Mínim 20.000 € Pressupost 40.000 €
Assignat 0 € Mínim 20.000 € Pressupost 40.000 €

Votació (RESULTATS)

Construcció d'una pista multiesportiva de PUMPTRACK per a tots els nivells

Contrucció d'un pumptrack asfaltat consistent en un circuit amb diferents ondulacions i corbes peraltades, on fluir de les inèrcies. Representa un espai lúdic on poder tenir un ambient familiar i esportiu per tothom, un circuit de multiesport apte per a qualsevol edat. La proposta és d’un pumptrak per a tots nivells, infants de 2 ó 3 anys amb bicicletes sense pedals fins a practicants habituals de BTT, BMX, patinets i skates.

Es necessari un espai d’aproximadament 800m2. En cas de ser elegida la proposta, es construiria en una zona destinada a equipaments esportius d'acord amb la normativa urbanísitca del municipi. Les zones verdes són els espais lliures que tenen com a funció el repòs, lleure i esbarjo. Aquesta instal·lació és convenient ubicar-la en sòl d’equipaments esportius municipals, clau urbanística E5. Els sòls esportius, amb espai suficient per a la seva implantació, segons el planejament vigent els trobem a la zona de l’escola Torre Roja (aparcament provisional en el camp de futbol), a can Vila (zona esportiva del carrer del Romaní i carrer del Rovelló), a les Faldes del Montseny (zona esportiva del carrer dels Pirineus i a Vallserena (zona esportiva del carrer de la Figuera).

Video de pumptrack exemple: https://www.youtube.com/watch?v=rLb-PRkrtYM (Enllaç extern)


Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir