Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Assigna com a mínim 20.000 € amb els projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Mínim 20.000 € Pressupost 40.000 €
Assignat 0 € Mínim 20.000 € Pressupost 40.000 €

Votació (RESULTATS)

Ruta del colesterol de Vallserena a la Farinera

La carretera principal de Vallserena desde la Farinera fins al final de camí Figuera ha esdevingut en una ruta d'esportistes, caminaires, i de passeig gent gran, així com canalla i famílies.

La proposta a votació proposa senyalitzar tota la ruta, amb informació de l'entorn i consells esportius i de salut i augmentar el nombre de bancs duranrt el recorregut.

A més disposar de màquines d'exercici amb indicadors de taula d'exercicis. La disposició de les màquines de fitness podrien anar ubicades a la zona verda municipal del carrer de la Figuera, al costat de la riera i la parada de bus, o bé, al sòl d’equipament esportiu E5 al final del carrer de la Figuera.

Per pacificar el trànsit i millorar la seguretat, es preveu també posar reductors de velocitat.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir