Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La proposta demana acompanyar els contenidors de residus amb panells informatius de classificació de cada tipus així com també incloure un recordatori del telèfon de recollida de voluminosos i del servei de la deixalleria. Es considera que no és necessari la col·locació d’aquests panells informatius perquè cada contenidor de residus ja compta amb un vinil informatiu amb tota aquesta informació.

Així mateix, la proposta també preveu la col·locació als contenidors del barri de Vallserena de càmeres de videovigilància pel control dels actes incívics i mal ús del servei. La col·locació de les càmeres a tots els punts, així com fer-hi arribar energia, tractament i emmagatzematge d’informació, senyalització... que comportaria la proposta sobrepassaria els 40.000 euros disponibles per aquest procés participatiu.

Per tots aquests motius, la Comissió Tècnica no accepta la proposta.

Civisme+Gestió de Residus

Avatar: Jpc Jpc Rebutjada

Donat l'incivisme que es fa palè en la urbanització de Vallserena amb la gestió de residus, sol·licitem en aquests pressupostos participatius posar càmeres que identifiquin els cotxes que fan servir la urbanització de deixalleria o de base de residus d'altres municipis que no són els nostre.
També acompanyar les zones de contenidors amb panells informatius de classificació de residus i recordar el telèfon de recollida de voluminosos en aquests cartells, així com l'horari, el telèfon i la direcció de la Deixalleria, i la informació de les multes pertinents si no s'utilitzen aquests espais degudament.

Lloc: punts de contenidors(càmeres +cartells)
Pressupost:40.000 euros

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir