Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Proposal Withdrawn Reason

Aquest projecte pretén contribuir a la mobilitat sostenible amb la promoció de la utilització de vehicles no contaminants facilitant dintre del nucli urbà en via pública, i de manera gratuïta, la càrrega elèctrica per vehicles elèctrics.

De la proposta s'entén que la gratuïtat per l'usuari del vehicle de la despesa energètica per a la càrrega elèctrica l'hauria d'assumir l'Ajuntament durant la prestació del servei per part dels carregadors, perquè en aquests moments no hi ha cap organisme que subvencioni aquesta despesa.

Aquesta proposta incompleix les bases del procés que inclouen dins dels criteris de viabilitat el següent: "Criteri econòmic: s'ha establert un límit pressupostari que no podrà ser superior a 40.000 €. Les propostes no poden comprometre exercicis pressupostaris futurs (pel que fa a despesa es refereix, sí a manteniment)".

Analitzada la proposta presentada i tenint en compte l'expressat anteriorment, en la modalitat de gratuïta, aquesta no seria viable perquè comprometria exercicis pressupostaris futurs per tal de poder assumir l'Ajuntament la despesa energètica que es produiria amb la prestació d'aquest servei de càrrega.

No obstant això, la proposta es podria modificar fent-la en la modalitat de pagament. La despesa econòmica en aquesta modalitat de pagament vindrà determinada pel conveni entre aquest Ajuntament i empresa autoritzada per a la venda d'energia elèctrica per a l'ocupació i instal·lació en via pública de l'estació de càrrega, que, en qualsevol cas, no serà superior a 40.000,00 (€).

Carregadors gratuïts per a vehicles elèctrics

Avatar: Agustin Agustin Retirada

A la fi de contribuir a la mobilitat sostenible, promoure l'ús de vehicles no contaminats, promocionar Sant Pere de Vilamajor com a vila verda de la mateixa manera i seguint els passos que han fet poblacions veïnes com Sant Antoni de Vilamajor, Llinars o Cardedeu; la proposta vol suggerir la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics en ubicacions del poble que també puguin ser un reclam per als usuaris de cotxes elèctrics que podrien fer recàrrega al poble impulsant les visites al poble així com donar també servei a la ciutadania de Sant Pere de Vilamajor.
La ubicació proposada podrien ser dues, en l'avinguda de Sant Elies a continuació de les places reservades al davant del Pi novell o bé a la Plaça del Montseny.
Pressupost i característiques:
Potència instalada ~22KWh en dues presses.
Infraestructura ~ 3.500€
Torre de càrrega ~ 5.500 €
Ajudes (Moves III 2021 + 3anys) -70%
Total aproximat sense ajudes ~ 10.000 € potser 15.000 €
amb ajudes ~10.000 € - 7.000 € = 3.000 €.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir